Europese Stage in Murcia zomer 2013

Naar goede jaarlijkse gewoonte vlogen enkele moedige Bunkai Karatekas naar de jaarlijkse Europese OGKK Stage. Dit jaar in Murcia niet ver van Alicante.

Toen Sensei Kristof op de valreep op tijd toe kwam voor de eerste stage dag, stonden Els, Kim, Eric en de vertegenwoordigers van onze jeugd Arne en Thomas reeds klaar vol goeie […]

Bunkai Stage en BBQ

Hi,

Op zondag 15 September is het zover, onze jaarlijkse Bunkai stage en Barbeque.

Dit jaar hopen we in open lucht te kunnen trainen en gaat zowel training als barbecue door in de Kluis te Sint-Joris Weert.

Zoals altijd is er geen training in de sportoase op zondag 15 September aangezien we iedereen verwachten in […]

Stage op Zondag 2 Oktober olv Sensei Jozef Henkens 7de DAN

 

Op zondag 2 Oktober zal er een stage doorgaan onder leiding van Jozef Henkens Sensei 7de DAN en hoofd van de Belgische Okinanawa Goju-Ryu Kyukai organizatie.

Hij zal vergezeld zijn van Sensei Sonja Henkens 5de DAN en Sensei in de Tessenderlo club die elke Doxycycline Online jaar het kinder tournooi organizeerd.

We verwelkomen […]

Training in Okinawa

In November 2008 reisde Sensei Kristof naar Okinawa om bij de top van de wereldwijde Goju-Ryu organizatie te gaan trainen. Hij was vereerd om te mogen trainen in de Dojos van Hichiya Sensei (10th Dan), Minei Sensei (10th Dan), Teruya Sensei (9th Dan) en Kikugawa Sensei (9th Dan). De groep van Belgische senseis die naar […]