Bunkai Stage en BBQ

Hi,

Op zondag 15 September is het zover, onze jaarlijkse Bunkai stage en Barbeque.

Dit jaar hopen we in open lucht te kunnen trainen en gaat zowel training als barbecue door in de Kluis te Sint-Joris Weert.

Zoals altijd is er geen training in de sportoase op zondag 15 September aangezien we iedereen verwachten in de Kluis.

Onderstaand een aantal praktische gegevens
(1) STAGE 
Locatie: De Kluis in Sint-Joris Weert.
Sint-Joris Weert is op 10km van Leuven en juist voorbij Oud-Heverlee. Wanneer je van Leuven de gemeente St Joris Weert binnenkomt zal je voor de bocht naar rechts die op de spoorweg uitgeeft een geel bord ‘De Kluis’. Volg deze borden eerst verder door tot je op het domein van de Kluis bent aangekomen (geen verharde weg meer). Rijdt tot aan het hoofdgebouw van De Kluis door de weg te volgen tot je een grote vierkants hoeve ziet, dit is de Kluis. Parkeer je wagen daar op de parking. De stage start vanaf de Blokhut (zie plan) die je vindt door de weg die je gekomen bent 100m terug te wandelen waarna je een blokhut ziet aan je linker kant.
Google: Hopper Jeugdverblijf De Kuis
Adres: De Kluis 1-51, 3051 Sint-Joris Weert
IEDEREEN WELKOM OM TE TRAINEN OOK ALS JE NIET NAAR DE BBQ KOMT, DE STAGE IS GRATIS.
Start
Graag aanwezig en in Karate outfit ten laatste om 9:50 aan de blokhut. Om 9:55 is het opstellen geblazen en we starten om 10:00 stipt. Opgelet aangezien we daarna een groot deel van het terrein gebruiken kan het moeilijk worden voor laatkomers om ons te vinden. In het slechtste geval wacht je tot we terug zijn op het grote grasveld aan de andere kant van de weg aan de Blokhut (maar kan even duren). Op tijd komen is de boodschap.
Einde
De stage zal eindigen om 12:45 zodat iedereen die zich wil verfrissen of douchen de kans krijgt om dit te doen.
Kleding
We trainen in Karate Gi (de gewone outfit voor de training), indien je er verschillende hebt breng er eentje mee die vuil mag worden. Loopschoenen aan bij de start van de training. Naargelang het weer extra T-Shirt/Trui en regenjas. Volgens het weerbericht start de dag grijs en mogelijk nog (mot)regen waarna het opklaart tot ongeveer 17°C. Tenzij het echt slecht wordt wat we niet verwachten trainen we buiten, kleed je goed aan. Douchegerief meebrengen om na de training te douchen. Je kan omkleden voor de training in de douches maar aangeraden om reeds in de juiste kleding aan te komen. Voor zij die blijven voor de BBQ natuurlijk nog wat andere kleren, vanaf de middag zouden we de zon moeten zien maar de temperaturen blijven matig.
(2) BBQ
Locatie
De BBQ gaat door op dezelfde plaats in de Kluis St-Joris Weert aan de Blokhut (zie boven), parkeren kan enkel aan de vierkantshoeve.
Start
Vanaf 13u. Maar je kan eventueel het einde van de stage bekijken rond 12:30 op het grasveld aan de overkant van de Blokhut.
Meebrengen

Normaal gezien brengen een aantal leden extra stoelen mee, maar zij die nog een aantal opklap stoelen en zeker nog een aantal opklap tafels kunnen meebrengen graag, het aantal stoelen en tafels in de Blokhut is beperkt.
Om het leuk te maken voor de kinderen en mogelijk ook de volwassenen vragen we iedereen om wat spelletjes zoals bal, frisbee, petanque of andere buiten spelen mee te brengen.

Tot dan,

S3
De 3 Senseis van Bunkai Dojo

Comments are closed.