Europese Stage in Murcia zomer 2013

Naar goede jaarlijkse gewoonte vlogen enkele moedige Bunkai Karatekas naar de jaarlijkse Europese OGKK Stage. Dit jaar in Murcia niet ver van Alicante.

Toen Sensei Kristof op de valreep op tijd toe kwam voor de eerste stage dag, stonden Els, Kim, Eric en de vertegenwoordigers van onze jeugd Arne en Thomas reeds klaar vol goeie moed. Gelukkig was het die eerste dag ‘maar’ 37°C waardoor we snel opgewarmd waren. Enkele minuten later en heel wat Kihon was de zaal veranderd in een ware aquarium vol plassen (zweet).

Gelukkig brachten de goeie spaanse biertjes, wijntjes en vooral tapas er de karatekas snel weer bovenop en na Murcia by night stonden we de volgende morgen al weer paraat voor een prachtige dag vol katas en toepassingen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De stage stond onder leiding van Terua Sensei (10th DAN), Onaga Sensei (9de DAN), Nakasone Sensei (9th Dan), Marumatsu Sensei (9de DAN) en nog talloze anderen. Hieronder een foto met Senseis en de Belgen (na de Spanjaarden de grootste groep).

 

 

 

 

 

 

 

Na heel wat trainen en vochtverlies, werden we klaar gestoomd voor de demonstratie op zondag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sensei Kristof

Comments are closed.