Europese Gasshuku 2018

De jaarlijkse internationale stage (16de Europese Gasshuku reeds) gaat dit keer door in Murcia, Spanje wat tegen Alicante is.
Data: 29 Maart tot en met 1 April 2018
Deze stage is natuurlijk geheel vrijblijvend en is voor de liefhebbers van Internationale Stages onder leiding van de Top van de Okiniwa Goju-Ryu Senseis en Onaga Sensei. Murcia is een uitgelezen plaats op vlak van het klimaat, de tapas en wijn en natuurlijk de thuis dojo van Onaga Sensei. Het is ook gemakkelijk te bereiken met lage kost vluchten en hotels zijn niet te duur.
Meer informatie en sfeerbeelden
Om de beste hotelprijzen te kunnen vast krijgen hadden we graag nog voor 18 November deze week een eerste idee gehad van wie er meegaat. Officiƫle inschrijving kan nog tot latere datum wanneer er ook verdere informatie zal beschikbaar zijn.
Als je meegaat graag laten weten via bunkai_sensei@bunkai.be

Comments are closed.