Bunkai Jaarlijkse Stage en BBQ op zondag 12 oktober

Zoals elk jaar hebben we ons Club Evenement aan de start van het jaar zodat leden en ouders elkaar beter kunnen leren kennen.

We trainen eerst zoals elke zondag in de Sportoase. De start is zoals altijd om 10u en we trainen tot 12u, dus voor een keertje wat langer voor de jeugd.

Om 13u worden we verwacht in Zaal Den Dooleeg in de Basisschool in Heverlee Egenhoven (10 minuten met de wagen vanaf de Sportoase).

Doleegstraat 6
3001 Heverlee

We voorzien een BBQ aan inkoopprijs aangezien het niet onze bedoeling is op het evenement geld te maken enkel om de clubleden samen te brengen. Drank is apart te betalen. Ook is er een Japanse verrassingsact gepland waar iedereen kan aan deelnemen. We hopen dus op een grote opkomst op zowel de training en/of de BBQ.

Bij goed weer breng je best voor de kids wat speelgoed mee om buiten te spelen er is een groot sportterrein.

Inschrijven kan je doen voor 4 oktober op https://docs.google.com/forms/d/1Nxagpom-zFyUtO3oKKrsR6wvlnDAb_0-IMt97Vc3uRs/viewform

Betaling op de clubrekening BE52 9792 4081 2609 met vermelding van ‘Bunkai BBQ’ plus de familienaam die je gebruikt hebt op de inschrijving en graag voor 4 oktober.

Tot dan,

S3 (de 3 senseis)

Comments are closed.