BBQ Update

Besten,

Het is een Prednisone Online beetje vervelend maar we moeten de locatie aanpassen. De kluis was een ideale locatie voor de jeugd, maar aangezien we geen glazen bol hebben en het weer Buy Buy Levitra Cipro Online Pharmacy niet kunnen voorspellen, vrezen we dat we ons BBQ vlees rauw zullen moeten eten. En dat willen we niet.

Hierbij even een rondvraag. Ik krijg bericht dat er een aantal leden die reeds hebben ingeschreven op 11 september niet aanwezig kunnen zijn. Alternatieven zijn 18 en 25 september, maar later zou ik persoonlijk geen BBQ meer plannen.

U begrijpt dat we met een grote groep niet met iedereen rekening Buy Zoloft Online Pharmacy No Prescription Needed kunnen houden, dat lukt nooit, maar we willen hiervoor wel ons best doen.

Graag uw favoriete datum op te geven voor het einde van deze week dus ten laatste op 21-08 via e-mail of op de training.

Dan sluiten we definitief kort! Het hoogste aantal per datum zal zo doorgaan.

 

Comments are closed.